Jelenleg ide navigáltál: //

A Te értékelésed:

Email címed:

Üzenet:


Horváth-győrffy Lívia

Sportág(ak):

Fitnesz (személyi edző)

Helyszínek:

- Budapest XIII., Szegedi út. 56 (mutasd térképen)

Telefon:

06-30-450-2776

Életkor:

Értékelés (1 db):

Személyi edzést vállalok, lányoknak, fiuknak, és minden korosztálynak.
Mit várhatsz tőlem: Én tudok segíteni neked abban, hogy eredményt érjél el a céljaid megvalósításában motivállak, odafigyelek rád, tanácsokat adok az étrendeddel kapcsolatban, Pl.: hogy hányszor kell étkezned egy nap, hogy milyen ételeket kell enni ahhoz, hogy fogyni tudjál, vagy esetleg izmosodni, vagy, hogy csak egészséges ételeket egyél a célodnak megfelelően, vagy csak az alakodat szeretnéd megtartani, vagy csak egészségesebben élni. Az étrend és a sport együtt képes csak az eredményeket produkálni. A Te kitűzött céljaidat megvalósítjuk együtt, a legjobb tudásomnak megfelelően 100%-ban. Ha Te akarod akkor minden lehetséges nem ismerek lehetetlent. Nálam nincs lehetetlen csak hinned kell önmagadban, és a kitűzött céljaidban. Én azt vallom, hogy ha az ember kitartóan és szorgalmasan edz annak meg lesz az eredménye előbb vagy utóbb!!
Étkezési tanácsokat adok, és edzést tervet is írok.
Mindenkinek találnia kell az életbe egy célt, mely csak az Övé, csak Ő képes elérni és mindent megtenni érte. Hinned kell magadban abban, hogy elérsz valamit, akármennyi ideig is tart!!!!Partnereink

CoachAlbum.hu

Hogyan működik
Hírek
Regisztráció
Kapcsolat
Általános Szerződési Feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Nyereményjáték szabályzat

Küldetésünk

Célunk, hogy sportágtól és helységtől függetlenül mindenki megtalálja a saját edzőjét, legyen szó akár gyermek vagy felnőtt, profi vagy amatőr, férfi vagy női sportokról.

Segítünk Neked is megtalálni a megfelelő partnert céljaid eléréséhez!

Elindultunk!
Gyere és regisztrálj Te is ha edző vagy, vagy edzőt, csapatot keresel!