Jelenleg ide navigáltál: /

Találd meg a számodra legmegfelelőbb edzőt

Célunk, hogy sportágtól és helységtől függetlenül mindenki megtalálja a saját edzőjét, legyen szó akár gyermek vagy felnőtt, profi vagy amatőr, férfi vagy női sportokról.

Segítünk Neked is megtalálni a megfelelő partnert céljaid eléréséhez!

Csak néhány kattintás

A kereső használata pofonegyszerű. Add meg milyen sport érdekel és hogy mely városban / településen, majd kattints a "Keress" gombra.

A találati listában biztosan megtalálod a neked tetsző csapatot vagy edzőt.
Kattints ide a keresés indításához...

Még nincs kedvenc sportágad?

Ha még nem vagy biztos abban hogy milyen sport illene hozzád, mi az ami nem csak mozgás de kikapcsolódás is egyben, akkor használd a weboldalunk jobb felső sarkában található "Edzők a közelemben" gombot, mely megjeleníti számodra az összes, a Te városodban tevékenykedő edzőt, csapatot, sportágat.

Innen már csak egy lépés a kedvenc sportágad megtalálása!

Edző vagy? Csapatot irányítasz?

Regisztrálj hozzánk, hogy a sportolni vágyók Téged is könnyedén megtalálhassanak. Csak néhány kattintás és máris Magyarország legnagyobb edző adatbázisának tagja lehetsz! Ahhoz hogy a keresőben megjelenj minden adatoddal és profilképeddel együtt, tagsági díj fizetése szükséges. Tagsági díjaink a következők:

6 hónapra érvényes tagsági díj: 3.000 Ft
12 hónapra érvényes tagsági díj: 5.000 Ft

Tagságod a befizetett összeg átutalásakor (PayPal vagy banki átutalás) indul és a befizetés naptól érvényes a regisztrációd! Regisztrálj, tölts fel képeket magadról, adj meg minél több adatot és szerezz új vendégeket még ma! Kattints ide a regisztrációhoz...

Kérlek Benneteket, hogy az adatlapotokon tüntessétek fel az edzői végzettségeteket! Ezt többféle formátumban is fel tudjátok tölteni. Ezzel tudjátok magatokat hitelesíteni, illetve így tudjuk kiszűrni a nem ide való egyéneket. Akinek nincs fent az adatlapján a végzettség, azt nem fogják komolyan venni a látogatók!

Partnereink

CoachAlbum.hu

Hogyan működik
Hírek
Regisztráció
Kapcsolat
Általános Szerződési Feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Nyereményjáték szabályzat

Küldetésünk

Célunk, hogy sportágtól és helységtől függetlenül mindenki megtalálja a saját edzőjét, legyen szó akár gyermek vagy felnőtt, profi vagy amatőr, férfi vagy női sportokról.

Segítünk Neked is megtalálni a megfelelő partnert céljaid eléréséhez!

Elindultunk!
Gyere és regisztrálj Te is ha edző vagy, vagy edzőt, csapatot keresel!